PRISER

Listpriser

Mina priser

Tjänst

Pris

enhet

kost&näringsrådgivning

1500:-

per session

Livsstilsrådgivning

1500:-

per session

Wellnes screening

1500:-

per session

Stresshantering (HRV)

1500:-

per session

Stresshantering Akupunktur

690:-

per session

Klassisk Akupunktur

690:-

per session

Nacke, axlar, rygg m.m.värk koppning

690:-

per session


Populärt just nu


Elektro Interstitium Scanning (EIS) är ett system som scannar av kroppen och levererar data till en dator. EIS är medicinskt godkänt i EU. Scanningen tar bara 3 minuter och ger en bra översikt över kroppens alla funktioner - ämnesomsättning, oxidativ stress, pH-värde, blodfetter, kroppssammansättning, inflammationer, kroppens mineral- och hormonstatus etc. Vi går tillsammans igenom resultatet och du får ett individuellt anpassat behandlingsprogram med rekommendationer om kost och kosttillskott.

Pris ;1500:-


Akupunktur

I ett samtal med din akupunktör berättar du om sjukdom och åkommor. Samtalet utgår både från västerländsk Levnadsvanor och livsvillkor spelar stor roll både för diagnos och förutsättningar för lyckad behandling. Akupunktören känner på din puls och observerar din tunga. Efter att akupunktören fått tillräckligt med information väljs behandlingsstrategi med syfte att återskapa jämvikt i kroppens flöden av bland annat blod och hormoner och jämvikt i jämvikt i det sympatiska och parasympatiska nervsystemet. Val av punkter eller teknik sker utifrån den enskilda individens behov. Mycket tunna nålar sätts över eller genom huden.


Många känner ett tydligt lugn efter behandlingen. Antal behandlingar beror på många faktorer. Den som haft besväret de söker för under längre tid brukar behöva fler behandlingar än den som söker kort tid efter att åkomman uppstod. Åkommans art och personens individuella utgångsläge spelar också roll.
Mycket tunna nålar sätts sedan i individuellt utvalda områden på huden, utifrån en traditionell och erfarenhetsmässigt behandlingsmodell. Många känner ett tydligt lugn efter behandlingen. Antal behandlingar beror på åkomma och personens individuella utgångsläge.

Pris 690:-